WARMTEPOMPEN

Onze naam zou het niet verraden, maar Aircoland is zich de afgelopen jaren ook op warmtepompen gaan focussen. Onze warmtepomp specialisten kunnen bij uw woning of bedrijf de beste merken installeren.

Warmtepompen kunnen een goede optie zijn voor verkoelen of verwarmen. Bent u benieuwd welke oplossing het best aansluit op uw wensen neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

TAPWATER

Het Estía-systeem maakt dit mogelijk door energie te onttrekken uit de buitenlucht en op een hoger niveau aan het water af te geven. Aan dit gegeven, waarbij als het ware energie wordt verpompt, dankt de warmtepomp zijn naam.

DIT ZOEK IK!

TAPWATER / CV

Een systeem met volledige vrijheid. Voor zowel nieuwbouw als vervanging biedt het Estía warmtepompsysteem een grote verscheidenheid aan mogelijkheden.

DIT ZOEK IK!

VLOERVERWARMING

Het Estía systeem kan worden toegepast in combinatie met vele soorten LTV* verwarmingselementen, zoals konvektoren en met name vloerverwarming.

DIT ZOEK IK!

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

Aircoland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.