WARMTEPOMPEN

Onze naam zou het niet verraden, maar Aircoland is zich de afgelopen jaren ook op warmtepompen gaan focussen. Warmtepompen kunnen een goede optie zijn voor verkoelen of verwarmen. Onze warmtepomp specialisten kunnen bij uw woning of bedrijf de beste merken installeren. Bent u benieuwd welke oplossing het best aansluit op uw wensen neem dan contact met ons op.

Warmtepomp

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of grondwater en maakt daar de gewenste temperatuur van. De warmtepompen van Aircoland doen dat op efficiënte wijze: van 1 kWh stroom maken onze warmtepompen gemiddeld 5 kWh warmte. Onze warmtepompen zorgen voor zowel verwarming als warm water binnen uw huishouden of bedrijfspand. Voor het warme water heeft de warmtepomp een voorraadvat. In theorie wordt de Cv-ketel vervangen door de warmtepomp.

Subsidie

Bij aanschaf van een warmtepomp is een subsidie te verkrijgen. De subsidie voor de particuliere markt ‘ISDE-subsidie’ en voor de zakelijke markt ‘EIA-subsidie‘, hangen af van de soort warmtepomp en het vermogen ervan. Deze bedragen kunnen verschillen tussen de €500 en €2500. Aircoland zal voor u uitzoeken wat de subsidie zal bedragen.

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

TAPWATER

Het Estía-systeem maakt dit mogelijk door energie te onttrekken uit de buitenlucht en op een hoger niveau aan het water af te geven. Aan dit gegeven, waarbij als het ware energie wordt verpompt, dankt de warmtepomp zijn naam.

TAPWATER / CV

Een systeem met volledige vrijheid. Voor zowel nieuwbouw als vervanging biedt het Estía warmtepompsysteem een grote verscheidenheid aan mogelijkheden.

VLOERVERWARMING

Het Estía systeem kan worden toegepast in combinatie met vele soorten LTV* verwarmingselementen, zoals konvektoren en met name vloerverwarming.

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

Aircoland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.