Toshiba airco kopen

Toshiba airco kopen

Als u overweegt een airco te kopen, maakt u een goede keuze door een Toshiba airco te kopen. Toshiba is een bekend en zeer betrouwbare airconditioning producent met veel verschillende modellen van hoge kwaliteit. De modellen van Toshiba zijn gebruiksvriendelijk, stil, betrouwbaar en duurzaam, maar elk model heeft ook eigen voordelen. Deze worden op deze pagina besproken. Aircoland is Toshiba dealer, wat inhoudt dat wij het volledige assortiment van Toshiba Airconditioning leveren. Daarmee bieden we oplossingen voor klimaatbeheersing in bedrijfspandenwinkelshorecaslaapkamers en hotels. Op deze pagina bespreken we verschillende Toshiba modellen en typen airco’s. Benieuwd welke Toshiba airco het beste bij uw behoeften past? Wij adviseren u graag, vraag hieronder snel een offerte aan!

Voordelen van een Toshiba airco

Een Toshiba airco biedt veel voordelen ten opzichte van andere merken. Benieuwd naar de voordelen van een Toshiba airco? Lees de voordelen hieronder!

 • Energiezuinig en milieuvriendelijk – Een Toshiba airco staat bekend om zijn energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Toshiba maakt gebruik van geavanceerde technologieën om het energieverbruik te minimaliseren, wat resulteert in lagere energierekeningen en minder belasting voor het milieu.

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid – Toshiba staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten. De airco’s van Toshiba zijn duurzaam gebouwd en hebben een lange levensduur, waardoor ze een goede investering op lange termijn zijn.

 • Optimaal comfort – Nieuwe Toshiba airconditioning biedt een optimaal comfort door het leveren van gelijkmatige en constante koeling of verwarming in de ruimte. De Toshiba airconditioning is ontworpen om snel en efficiënt de gewenste temperatuur te bereiken en te behouden.

 • Stil en elegant design – Door de geluidsarme werking en de elegante vormgeving past Toshiba airconditioning in elk interieur van woonkamer tot horecagelegenheden.

 • Uitgebreid assortiment – Door het uitgebreide aanbod heeft Toshiba voor elke denkbare situatie een passende oplossing en kan in iedere ruimte ene aangenaam binnenklimaat creëren.

 • Geavanceerde technologieën – Toshiba airco’s zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals invertertechnologie, die zorgt voor een efficiëntere werking en een constante temperatuur in de ruimte. Daarnaast bieden ze ook functies zoals stille modus, luchtreiniging en wifi-connectiviteit.

Toshiba Haori wandmodel

Hier ziet u het Haori wandmodel van Toshiba.

Verschillende modellen Toshiba airco’s

Toshiba biedt verschillende typen airco’s. U kunt bij Aircoland terecht voor wandmodellen, plafondmodellen, cassette modellen, consolemodellen en kanaalmodellen van Toshiba. Hieronder worden verschillende modellen toegelicht.

Kazumi – wandmodel

De Kazumi is één van de stilste Toshiba airco’s. Met de quiet en silent functies kunt u de airco zowel binnen als buiten nog stiller maken en zal de airco op stille wijze zijn werk doen. De airco gaat zuinig met energie om en zorgt voor een goede luchtkwaliteit en een prettig binnenklimaat. Vervuilende deeltjes worden gefilterd, maar dankzij de special Magic Coil hoopt vocht en vuil zich niet op in de airco. Dat zorgt ervoor dat deze airco ook nog erg duurzaam is. De bediening van deze airco gaat gemakkelijk via infraroodbediening. U kunt ook kiezen voor een ingebouwde wifi-module om uw airco op afstand te bedienen. Zo kunt u thuiskomen in een lekker verkoeld of verwarmd huis!

Hier ziet u het wandmodel Kazumi van Toshiba.

 • Stille werking

 • Reinigt zichzelf

 • Strak vormgegeven

 • Optimale luchtverdeling

 • Zeer gebruiksvriendelijk

 • Bedienen op afstand mogelijk

Toshiba kazumi wandmodel
 • Verwisselbare stoffen hoes

 • Ingebouwde wifi

 • Gebruiksvriendelijk

 • Gemakkelijk energieverbruik volgen

 • Inclusief Plasma ionizer voor zuivere lucht

 • Elektronische besturing

Haori – wandmodel

Een Toshiba Haori unit wordt standaard geleverd met twee kleuren stoffen hoezen: een donkere antraciet en een lichtere grijs. De hoes van de Haori is namelijk verwisselbaar. U kunt ook uit andere kleuren kiezen, of een geheel eigen patroon laten maken bij een stoffeerderij. De Haori heeft ingebouwde wifi waarmee u de unit gemakkelijk kunt bedienen en het energieverbruik kunt volgen, ook op afstand. Ook kunt u een timer instellen voor het in- en uitschakelen van de airco. Werkt u liever met een afstandsbediening? Deze zit er natuurlijk ook bij. De Haori beschikt over een plasma ionizer, die voor zuivere lucht zorgt. Dit is ideaal voor mensen met een allergie zoals hooikoorts.

Daisekai – wandmodel

Met een Daisekai kiest u voor een comfortabel binnenklimaat en gezuiverde lucht. De Daisekai is namelijk erg goed in luchtzuivering door zijn luchtfiltertechnieken en Plasma Air Purifier systeem. Dit systeem kan op een energiezuinige wijze hele kleine deeltjes uit de lucht filteren. De Daisekai heeft een chique uitstraling inclusief led-verlichting, deze kan gedimd worden. De Toshiba airconditioning is gebruiksvriendelijk: het scherm is goed leesbaar en de toetsen zijn verlicht en u kunt de airco op afstand bedienen met wifi. De Daisekai is in verschillende capaciteiten beschikbaar.

Hier ziet u het nieuwste model van de Daisekai airco van Toshiba. Bekijk hieronder een video over dit splinternieuwe model.

 • Uitstekend in luchtfiltering

 • Chique uitstraling

 • Geïntegreerde led-verlichting

 • Gebruiksvriendelijk

 • Bedienen op afstand mogelijk

Toshiba Daisekai wandmodel
 • Stille airco met stiltefuncties

 • Compact model

 • Onderhoudsvriendelijk

 • Inclusief led-verlichting

 • Uitgebreid bedieningspakket mogelijk

 • Rotary compressor

Toshiba Seiya Wandmodel

Seiya – wandmodel

Seiya betekent ‘stille nacht’ in het Japans. De Toshiba Seiya behoort tot de stilste airco’s op de markt. Met deze airco behoudt u uw nachtrust, mede door de mogelijkheid om de geluidsproductie te reduceren. U kunt zelf gemakkelijk het luchtfilter reinigen van deze compacte airco. Van binnen zorgt de airco er zelf voor dat er geen vocht ophoopt. Een Seiya wandunit wordt standaard geleverd met standaardfuncties om te airco te besturen. Wilt u een uitgebreid bedieningspakket met extra functies zoals: vakantiemodus of een weektimer? Dan kunt u kiezen voor uitgebreide bediening. Ook kunt u kiezen voor bediening via wifi, dan kunt u de Toshiba airco op afstand bedienen.

Hier ziet u het wandmodel Seiya van Toshiba.

Andere modellen Toshiba airco’s

Rechts kunt u een video bekijken van het Toshiba Kazumi wandmodel. Naast wandmodellen bieden wij, als Toshiba partner, natuurlijk ook andere modellen binnenunits en buitenunits van Toshiba aan. Lees hieronder snel verder over cassette units, console units, plafondunits, en kanaalmodellen van Toshiba. Voor elk model wordt toegelicht wat de voordelen zijn en in welke setting welk model het vaakst wordt gebruikt! Wilt u advies over welke Toshiba airco het beste bij uw situatie past? Vraag een offerte aan en wij geven u advies voor de perfecte Toshiba airco.

Toshiba cassette unit

Cassette unit van Toshiba

Casette modellen van Toshiba zijn beschikbaar bij Aircoland; deze worden grotendeels in het plafond ingebouwd. Na de installatie is alleen nog het rooster te zien. Via het rooster wordt schone lucht toegevoerd. Een cassette airco blaast lucht langs het plafond, waardoor een volledige ruimte wordt verkoeld of verwarmd. Een cassette model wordt vaak gebruikt in winkels, kantoren en bedrijfspanden. Bovendien zijn deze systemen uitgerust met geavanceerde technologieën voor een optimale luchtzuivering en energie-efficiëntie.

Console unit van Toshiba

Een consolemodel van Toshiba wordt op de vloer geplaatst. Consolemodellen worden vaak ingezet bij ruimtes met schuine wanden. Ideaal is dat ook de onderkant van de ruimte snel verkoeld of verwarmd is. Om een consolemodel te plaatsen hoeft geen plint verwijderd te worden en na installatie zijn geen kabels en leidingen meer zichtbaar. Deze Toshiba airco is dus ideaal om snel een ruimte vanaf de vloer te koelen of te verwarmen.

Toshiba console unit
Toshiba plafondmodel

Plafondmodel van Toshiba

Plafondmodellen zijn speciaal ontworpen om direct tegen het plafond te worden gemonteerd. Deze type Toshiba airconditioner is populair en wordt vaak gebruikt in ruime omgevingen zoals vergaderruimtes, collegezalen, grote kantoren en zelfs openbare gebouwen zoals theaters en musea. Het voordeel van plafondmodellen is dat ze een efficiënte en snelle verwarming of verkoeling van de ruimte kunnen bieden. Door hun plaatsing hoog aan het plafond kunnen ze een gelijkmatige luchtstroom creëren die de gehele ruimte bereikt, wat resulteert in een comfortabele temperatuurverspreiding.

Kanaalmodel van Toshiba

Bent u op zoek naar een airconditioningsysteem van Toshiba waarbij het apparaat volledig uit het zicht blijft? Dan is een kanaalmodel de ideale keuze voor u. Deze Toshiba airconditioning systemen worden professioneel ingebouwd boven het plafond, waardoor ze vrijwel onzichtbaar zijn. Wat u meestal ziet, is alleen een subtiel rooster, wat bijdraagt aan een strak en onopvallend interieurdesign. Het kanaalmodel van Toshiba is populair en heeft een goede reputatie, vooral in omgevingen zoals hotels, restaurants en andere horecagelegenheden.

Toshiba Kanaalmodel
Toshiba dealer

Aircoland – Toshiba dealer

Aircoland is trots Toshiba dealer. Wij installeren graag een Toshiba airco van uitstekende kwaliteit in uw woning of bedrijfspand in Westland, Delft, Den Haag, Vlaardingen, Maassluis of andere locaties in de omgeving. Kiezen voor Aircoland is kiezen voor een uitstekende service geleverd door gecertificeerde monteurs, zowel particulier als zakelijk gebruik. Ook voor de beste onderhoudscontracten kunt u terecht bij Aircoland. Vraag hieronder een op maat gemaakte offerte aan en start vandaag nog met uw Toshiba airco kopen!