STORING

Het kan dat onverhoopt een storing ontstaat aan uw airconditioning- of warmtepompsysteem. Regelmatig onderhoud laten verrichten aan uw systeem minimaliseert het risico op storingen. Om dit te verhelpen kunnen biedt Aircoland zijn storingsdienst aan. Echter kan u in de meeste gevallen zelf de storing verhelpen, zo bespaart u tijd en geld (zie storing instructielijst).

Mocht u niet eigenhandig de storing kunnen verhelpen kunt u het best zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Wij zullen u dan telefonisch verder helpen.

Heeft u geen servicecontract bij ons kunnen wij extra kosten in rekening brengen.

AIRCOLAND

Aircoland biedt met haar eigen service- en installatiedienst altijd de juiste kwaliteit en service. Wij beschikken over een landelijk servicenetwerk van uitsluitend gemotiveerde en hooggekwalificeerde servicetechnici zodat we de kwaliteit en levensduur van uw installatie gewaarborgd is. Onze servicedienst is gedurende het hele jaar bereikbaar.

PREVENTIEF ONDERHOUD

Ook de levensduur van de installatie houden wij nauwgezet in de gaten. Door het plegen van preventief onderhoud is niet alleen de continuïteit van de installatie gewaarborgd maar wordt ook de levensduur aanzienlijk verlengd.

CERTIFICERING

Aircoland beschikt over een STEK certificaat. Alle apparatuur zoals vermeld in het leveringsprogramma waarin zich koudemiddel (HCFK of HFK) bevindt, voldoet aan de Regeling Lekdichtheidsvoorschriften Koelinstallaties. Bij elk van deze apparaten levert Aircoland de benodigde documenten. Aircoland heeft een STEK-erkenning onder nummer W0334.

Wij hechten veel waarde aan deze kwaliteitsnormen en richtlijnen en worden door bovenstaande controle instanties bestempeld als een zeer professionele organisatie met een informeel karakter. Dit geeft u als opdrachtgever de zekerheid van gepast advies, hoogwaardige installatie en persoonlijk contact.