Een beter milieu gaat ook Aircoland.com aan het hart en daaraan dragen wij graag ons steentje bij. Onze installaties zijn milieuvriendelijk en energiezuinig.

We maken bijvoorbeeld gebruik van CFK-vrije materialen en milieuvriendelijke koelgassen. Installatie, reparatie en onderhoud mag in het kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door bedrijven met een STEK-erkenning. Als STEK-erkend bedrijf voeren we dan ook alle installaties en onderhoud uit volgens de laatste milieuvoorschriften.

Als Toshiba Business Partner leveren wij het complete gamma van het wereldmerk Toshiba Airconditioning. Producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van innovatieve technologie. Daarmee bieden we oplossingen voor klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, horeca, scholen en overheidsgebouwen.

De producten van Toshiba zijn zonder uitzondering stil, energiezuinig en gebruiksvriendelijk. Met een elegante vormgeving waardoor ze in elk interieur gemakkelijk inpasbaar zijn.

Onze merken

Aircoland.com werkt uitsluitend met de beste merken in haar sector: