OVER ONS

De afgelopen 10 jaar heeft Aircoland.com een prima naam opgebouwd als het gaat om het ontwerpen, leveren en installeren van airconditioning, ventilatie systemen en diverse (CV)installaties. Als het nu gaat om een split unit voor de slaapkamer of VRF systemen voor uw kantoorpand. Voor een optimaal binnenklimaat bent u bij ons aan het juiste adres.

STEK Erkend

Een beter milieu gaat ook Aircoland.com aan het hart en daaraan dragen wij graag ons steentje bij. Onze installaties zijn milieuvriendelijk en energiezuinig.

We maken bijvoorbeeld gebruik van CFK-vrije materialen en milieuvriendelijke koelgassen. Installatie, reparatie en onderhoud mag in het kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door bedrijven met een STEK-erkenning. Als STEK-erkend bedrijf voeren we dan ook alle installaties en onderhoud uit volgens de laatste milieuvoorschriften.

Toshiba Business Partner

Als Toshiba Business Partner leveren wij het complete gamma van het wereldmerk Toshiba Airconditioning. Producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van innovatieve technologie. Daarmee bieden we oplossingen voor klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, horeca, scholen en overheidsgebouwen.

De producten van Toshiba zijn zonder uitzondering stil, energiezuinig en gebruiksvriendelijk. Met een elegante vormgeving waardoor ze in elk interieur gemakkelijk inpasbaar zijn.