AIRCOLAND IS UW SPECIALIST IN KLIMAATBEHEERSING VOOR HET ONDERWIJS

Aircoland kan een school voorzien van effectieve airconditioningsystemen en ventilatieoplossingen, waardoor een comfortabele leeromgeving wordt gecreëerd voor zowel studenten als docenten. Dit draagt bij aan een betere concentratie, productiviteit en het algemene welzijn, wat de leerervaring ten goede komt.

WAAROM AIRCOLAND?

Aircoland is uw betrouwbare partner in de klimaatbeheersing. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige en professionele service. Of u nu een kleine onderneming runt of een grootindustrieel complex heeft, wij hebben de kennis en expertise om aan al uw koeltechnische behoeften te voldoen. Onze technici zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om de nieuwste technologieën te installeren en onderhouden, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste oplossing voor uw bedrijf.

BRANCHES WAARBINNEN AIRCOLAND ACTIEF IS

HOTELS

KANTOOR

ONDERWIJS

WAAROM AIRCOLAND

Wilt u in uw hotel een nieuw (of voor de eerste keer een) airco systeem laten installeren? Dan kunt u als bedrijf in aanmerking komen voor een Energie Investeringsaftrek (EIA) subsidie. Wanneer u kiest voor een energiezuinig airco systeem, dan kan deze subsidie oplopen tot 14% van de aankoopprijs (2016). Dat is mooi meegenomen! Daarnaast kunt u 58% van de aankoopprijs ook direct het eerste jaar afschrijven, naast de reguliere afschrijvingen. Lees meer over de fiscale voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

  • De airco’s worden in hotels veelvuldig gebruikt.
  • Logisch dat er weleens iets stuk gaat of dat er storingen optreden.
  • Echter, met preventief onderhoud kunt u een groot deel van de reparatiekosten voorkomen.
  • Met goed airco onderhoud kunt u bovendien de levensduur van het systeem verlengen en schone lucht blijven waarborgen.
  • Kortom, met preventief onderhoud bent u uiteindelijk goedkoper uit.

Voor een zorgeloos gebruik van uw airconditioning, biedt Aircoland daarom onderhoudscontracten speciaal voor hotels. Tegen een vaste prijs voeren wij het jaarlijks en groot onderhoud voor u uit. Ook wanneer wij het airco systeem niet zelf hebben aangelegd, is dat geen enkel probleem. U kunt gewoon gebruikmaken van deze landelijke service.

ADVIES NODIG OF NOG VRAGEN?

Als specialist helpen wij u graag bij uw zoektocht naar het juiste (duurzame) airco systeem voor uw hotel. Heeft u vragen of advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u een kostenindicatie wilt opvragen voor een installatie of onderhoud van uw airconditioning systeem, kunt u via onze website eenvoudig een offerte opvragen. Wij helpen u graag!

TOEPASSINGEN AIRCONDITIONING

Aircoland heeft ruime ervaring met het plaatsen van airconditioning in alle situaties. Denk aan de volgende toepassingen.

Airco laten plaatsen

SINGLE SPLIT AIRCO

Een single split unit airconditioning systeem is geschikt voor het koelen of verwarmen van één ruimte.

MULTI-SPLIT AIRCO

Als u meer ruimtes wilt koelen of verwarmen dan kunt u kiezen voor een multi-split airconditioningsysteem.

VRF SYSTEEM

Indien meer dan vijf ruimten gekoeld en verwarmd moeten worden is een VRF-systeem nodig.

WATERGEKOELD

Deze ‘alles-in-een-systemen’ kunnen verwarmen en tegelijkertijd voorzien in huishoudelijk warm tapwater.

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

Aircoland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.