Aircoland.com

Aircoland.com biedt met haar eigen service- en installatiedienst altijd de juiste kwaliteit en service. Wij bieden een landelijk servicenetwerk en beschikken over uitsluitend gemotiveerde en hooggekwalificeerde servicetechnici zodat de kwaliteit en levensduur van uw installatie gewaarborgd is. Om de kwaliteit van uw installatie te garanderen is de servicedienst van Aircoland.com de gehele  dag bereikbaar, het hele jaar door.

Preventief onderhoud

Ook de levensduur van de installatie houden wij nauwgezet in de gaten. Door uitvoering van preventief onderhoud is niet alleen de continuïteit van de installatie gewaarborgd maar wordt ook de levensduur aanzienlijk verlengd.

Certificering

Aircoland.com beschikt over een STEK certificaat. Alle apparatuur zoals vermeld in het leveringsprogramma waarin zich koudemiddel (HCFK of HFK) bevindt, voldoet aan de Regeling Lekdichtheidsvoorschriften Koelinstallaties. Bij elk van deze apparaten levert Aircoland.com de benodigde documenten. Aircoland.com heeft een STEK-erkenning onder nummer W0334.
Wij hechten echter veel waarde aan deze kwaliteitsnormen en richtlijnen en worden door bovenstaande controle instanties bestempeld als een zeer professionele organisatie met een informeel karakter. Dit geeft u als opdrachtgever de zekerheid van gepast advies, hoogwaardige installatie en persoonlijk contact.

Onze merken

Aircoland.com werkt uitsluitend met de beste merken in haar sector: