Mitsubishi airco kopen

Mitsubishi airco kopen

Wilt u een Mitsubishi airco kopen? Met een Mitsubishi airco maakt u een juiste keuze als u wilt gaan voor een airco met een stille werking die binnen no-time een comfortabel binnenklimaat verzorgt. Mitsubishi airco’s zijn airconditioningsystemen van hoge kwaliteit en zijn bovendien erg betrouwbaar. Ze hebben een laag energieverbruik en een lange levensduur. Bij Aircoland verkopen wij meerdere Mitsubishi modellen van twee verschillende merken, namelijk Mitsubishi Electric en Mitsubishi Heavy. Graag leggen we u de verschillen tussen beide merken uit en lichten we toe welke modellen wij verkopen.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric is een zeer grote speler op het gebied van airconditioningsystemen en bedient particulieren en bedrijven over de hele wereld. Of u nu een airco zoekt om ruimtes in uw woning te verwarmen of u een geavanceerd systeem zoekt om een groot kantoorpand te voorzien van airconditioning, bij Mitsubishi Electric kan het allemaal. De airconditioningsystemen van Mitsubishi Electric staan bekend om energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en comfort. Door middel van geavanceerde technologieën worden energiekosten verlaagt en CO2-uitstoot vermindert. In het assortiment van Mitsubishi Electric vindt u wandmodellen, plafondmodellen, vloermodellen en kanaalmodellen. We lichten graag toe welke Mitsubishi Electric airco’s worden verkocht en geïnstalleerd door Aircoland.

Mitsubishi Electric

Voordelen Mitsubishi Electric airco’s

De Mitsubishi airco’s van Mitsubishi Electric bieden veel voordelen. Hieronder sommen we een aantal voordelen voor u op:

 • Gebruiksvriendelijk – De airconditioning systemen kunnen via een app op uw smartphone of tablet op afstand worden bediend.

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid – De airconditioningsystemen hebben een zeer hoog rendement en zijn van hoge kwaliteit. Dat maakt de systemen een duurzame oplossing.

 • Stille airco’s – Met 21 dB(A) behoren de modellen van Mitsubishi Electric tot de stilste op de markt.

 • Snelle installatie – Voor de installatie zijn geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen nodig. De airconditioningsystemen zijn voorzien van een soepele paneelafwerking.

 • Luchtzuiverend – De airconditioningsystemen zijn voorzien van luchtreinigingsfilters en kunnen naast verwarmen en verkoelen ook lucht zuiveren.

Wandunits van Mitsubishi Electric

Bij Aircoland verkopen we verschillende modellen wand units van Mitsubishi Electric, uit vier verschillende lijnen. Laten we vooropstellen dat alle modellen voldoen aan de eerdergenoemde voordelen van Mitsubishi Electric airco’s. Alle modellen presteren goed in de verschillende klimaatomstandigheden die we in Nederland treffen. Elke lijn heeft ook zo zijn eigen voordelen die we hiernaast kort benoemen.

 • De basis-lijn – Een geschikte lijn voor het milieu én je portemonnee. Zeer hoog rendement in combinatie met premium kwaliteit van Mitsubishi Electric maakt dat deze modellen voor jarenlang plezier zorgen.

 • De standaard-lijn – De standaard-lijn biedt de stilste airconditioning modellen. De systemen bevatten een nachtmodus waarmee lampjes en pieptonen worden uitgeschakeld.

 • De design-lijn – De naam van de lijn verklapt al deze airco’s perfect passen in een modern interieur. De systemen hebben een elegant ontwerp dat een lust is voor het oog.

 • De diamond-lijn – De diamond-lijn bevat de meest vooraanstaande en luxe airconditioningsystemen. De systemen bevatten een 3D i-see sensor die de omgeving in beeld brengt en het systeem laat anticiperen op veranderingen in de ruimte.

Casette units en vloerunits van Mitsubishi Electric

Naast wandunits verkoopt Aircoland ook casette units en vloerunits van Mitsubishi Electric.

 • Casette units – De cassette units zijn uitgerust met vier individueel instelbare uitblaaslamellen. Door middel van de eerdergenoemde i-sensor worden constante temperaturen gecreëerd. De ruimte wordt nooit onnodig gekoeld of verwarmd.

 • Vloer units – De vloer units van Mitsubishi Electric hebben maar weinig ruimte nodig. U kunt zelf kiezen hoe u de luchtstromen optimaal wil laten verlopen, horizontaal of verticaal. De vloer units zijn ideaal voor IT- en technische omgevingen. De systemen nemen weinig ruimte in en kunnen de luchtstroom richten op een plek waar deze het meeste nodig is, bijvoorbeeld op technische apparaten.

Mitsubishi Heavy

Een ander bedrijf dat opereert onder de naam Mitsubishi is Mitsubishi Heavy Industries. Dit is een Japanse fabrikant van onder andere airconditioningsystemen. De systemen zijn erop gericht om een constante temperatuur te handhaven in elke mogelijke ruimte. We bespreken hieronder verschillende modellen van Mitsubishi Heavy Industries. Het merk biedt ook multi-split systemen die meerdere binnenunits kunnen aansluiten op één buitenunit.

Mitsubishi split airco

Voordelen Mitsubishi Heavy airco’s

 • Multifunctioneel – De modellen zijn uitgerust met handige functies, zoals: timers, slaapmodi en wifi-modules.

 • De beste filtertechnieken – De modellen zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken waaronder: geurfilter, allergieën clear filter, anti-microvezels ventilator en zelfreinigende werking.

 • Meerdere ruimtes – Er kunnen tot vijf ruimten worden gekoeld met meerdere binnen units op één buitenunit.

 • Fluisterstille werking – Met maar 19dB aan geluidsniveau, bieden de modellen een fluisterstille werking.

Mitsubishi Heavy airco’s modellen van Aircoland

Aircoland biedt verschillende soorten modellen van Mitsubishi Heavy Industries aan. We lichten hiernaast de voordelen van verschillende modellen toe:

 • Wandmodellen – De wandmodellen zijn beschikbaar in het wit en in titanium. Binnen de wandmodellen zijn er drie verschillende uitvoeringen beschikbaar. Het wandmodel SRK-ZS-WF is ideaal voor kleinere ruimtes zoals een slaapkamer of werkkamer. Het wandmodel SRK-ZSX-WF lijkt op het vorige model, maar bevat een aanwezigheidssensor en verstelbare schoepen. Het SRK-ZR-WF model is speciaal ontwikkeld voor grotere ruimten.

 • Vloermodellen – De vloermodellen van Mitsubishi Heavy Industries zijn ideaal voor ruimtes met hele hoge of juist verlaagde plafonds. Dit model kan namelijk onder of boven uitblazen. De vloermodellen zijn compact en passen daardoor zonder te verbouwen in bijna elk interieur. Dit model is leverbaar in drie capaciteiten: 2,5 tot 5,0 kW.

 • Satelliet modellen – Een voordeel van een satelliet model is dat deze volledig uit het zicht kan worden geplaatst. Door middel van roosters wordt de lucht een ruime ingeblazen. De airco’s zijn zeer plat en worden volledig weggewerkt in uw interieur. Ze zijn beschikbaar in vier capaciteiten: 2,5 tot 6,0 kW.

Mitsubishi airco laten plaatsen

Hierboven wordt veel informatie genoemd over verschillende modellen airco’s. Natuurlijk kunnen wij van Aircoland u perfect adviseren over de juiste airco voor uw omstandigheden. Op basis van de ruimte waar u een airco wil laten plaatsen en de eisen die u stelt aan een airco weten wij welke airco wij u zullen adviseren. Welke airco u ook kiest, alle Mitsubishi airco’s zullen uitmuntend resultaat leveren. U kunt bij Aircoland natuurlijk airconditioningsystemen kopen en laten installeren. Wij plannen graag een geschikt moment met u in om uw Mitsubishi airco te plaatsen. Onze gecertificeerde monteurs laten een verbazingwekkend staaltje vakmanschap zien en voor u het weet is uw airconditioningsysteem geïnstalleerd. Wij trekken hier vaak een halve dag, tot driekwart dag voor uit.

Mitsubishi Heavy Industries airco

Levertijd Mitsubishi airco

Als u een aanvraag doet voor een airco, behandelen wij deze vaak binnen 24 uur. Vervolgens maken wij een offerte op. Als u deze accepteert, streven wij ernaar om binnen drie weken uw airco te komen installeren. Dit is een beetje afhankelijk van het seizoen. Onze service stopt niet nadat de airco geïnstalleerd is. Wij ondersteunen u ook graag op het gebied van onderhoud. Met onze onderhoudsservice zorgen we ervoor dat problemen met de airco worden herkend, voordat ze daadwerkelijk voor problemen zorgen. We voeren preventief onderhoud uit, waardoor u extra lang kunt genieten van uw airco.