Garantie op een airconditioning

Bij Aircoland begrijpen we dat de garantie van uw airconditioningsysteem van groot belang is. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit van producten en service te leveren en bieden dan ook uitgebreide garantieopties om u gemoedsrust te bieden en uw investering te beschermen. De garantie op uw airco omvat twee onderdelen.

Fabrieksgarantie op uw airconditioning

Als erkende dealer van gerenommeerde airconditioningmerken, bieden wij de fabrieksgarantie op al onze producten. De fabrieksgarantie kan variëren afhankelijk van het merk en het type airconditioningsysteem dat u kiest, maar doorgaans bieden we een garantie tot 5 jaar. Deze garantie dekt doorgaans defecten in materialen en vakmanschap van het product, waardoor u gemoedsrust heeft dat uw systeem goed is beschermd.

Installatiegarantie op uw airconditioningsysteem

Wij staan achter de kwaliteit van onze installatie en bieden dan ook een installatiegarantie. Dit betekent dat als er zich problemen voordoen als gevolg van fouten in onze installatie, we deze kosteloos zullen verhelpen binnen het jaar van installatie. Ons team van ervaren en gecertificeerde installateurs zorgt voor een professionele en zorgvuldige installatie om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal functioneert.

Specifieke garantie per type airco

Het is belangrijk op te merken dat de garantievoorwaarden kunnen variëren afhankelijk van het merk en het type airconditioningsysteem dat u kiest. Onze vriendelijke en professionele teamleden staan klaar om u uitgebreid te informeren over de garantieopties en voorwaarden die van toepassing zijn op uw specifieke systeem.

Kies voor Aircoland voor uw airconditioningsysteem, en geniet van de gemoedsrust dat uw investering goed is beschermd met onze uitgebreide garantieopties. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vragen te beantwoorden en uw airconditioningbehoeften te bespreken. We staan klaar om u te helpen!