KLAAR VOOR DE TOEKOMST IN 3 STAPPEN

Nederland streeft naar een (aard)gasvrije samenleving per 2030. Tientallen duizenden woningen moeten hiervoor jaarlijks van het gas af. Maar hoe kunt u dit als bedrijf of huishouden realiseren? Dat hoeft u niet allemaal zelf te doen, want Aircoland geeft u hier graag vrijblijvend advies over! Bij ons kunt u een compleet pakket afnemen voor zonnepanelen, een warmtepomp en airconditioning. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen.

STAP 1

ADVIESGESPREK

U neemt contact op via het aanvraagformulier. Wij komen langs voor een vrijblijvend gesprek waar wij uw wensen bespreken. We bekijken het gehele huis om direct te bekijken wat er mogelijk is.

STAP 2

OFFERTEAANVRAAG

Na het adviesgesprek ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Deze nemen we telefonisch met u door, zodat alles duidelijk is. Na goedkeuring gaan we voor u aan de slag.

STAP 3

INSTALLATIE

Dag van installatie! Onze specialisten komen op de afgesproken dag langs om de afgesproken installatie(s) te monteren.

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Wat bieden wij aan

Met het ‘Ga van het gas af pakket’ biedt Aircoland de perfecte oplossing voor elk bedrijf of huishouden. Het pakket bestaat uit drie componenten, namelijk; een warmtepomp, airconditioning en zonnepanelen. Deze componenten zijn in totaliteit af te nemen of afzonderlijk van elkaar. Dit pakket bereidt uw bedrijf of huishouden voor op de toekomst.

Subsidie

Op dít moment geeft de overheid nog subsidie variërend tussen de €500 en €2500 subsidie per component. Voor de particulier geldt de ISDE-subsidie en voor de zakelijke gebruiker geldt de EIA-subsidie. Aircoland helpt u graag met het aanvragen van deze subsidies.

Hoe komt u hiervoor met ons in contact

Vul het contactformulier  in op onze website. Belangrijk is dat u zoveel mogelijk van de gevraagd informatie aan ons verschaft. Zo kunnen wij u zo goed en snel mogelijk helpen. Wij zullen contact met u opnemen om de vervolgstappen te bespreken voor een vrijblijvende offerte.

PLAN EEN AFSPRAAK

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

Aircoland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.