KLAAR VOOR DE TOEKOMST IN 3 STAPPEN

Nederland streeft naar een (aard)gasvrije samenleving per 2030. Tientallen duizenden woningen moeten hiervoor jaarlijks van het gas af. Maar hoe kunt u dit als bedrijf of huishouden realiseren? Dat hoeft u niet allemaal zelf te doen, want Aircoland geeft u hier graag vrijblijvend advies over! Bij ons kunt u een compleet pakket afnemen voor zonnepanelen, een warmtepomp en airconditioning. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen.

STAP 1

ADVIESGESPREK

U neemt contact op via het aanvraagformulier. Wij komen langs voor een vrijblijvend gesprek waar wij uw wensen bespreken. We bekijken het gehele huis om direct te bekijken wat er mogelijk is.

STAP 2

OFFERTEAANVRAAG

Na het adviesgesprek ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Deze nemen we telefonisch met u door, zodat alles duidelijk is. Na goedkeuring gaan we voor u aan de slag.

STAP 3

INSTALLATIE

Dag van installatie! Onze specialisten komen op de afgesproken dag langs om de afgesproken installatie(s) te monteren. Ons streven is om alles binnen 1 dag te installeren.

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Stap 1
Na het invullen van het contactformulier zullen wij contact met u opnemen. In dit gesprek zullen we eventuele missende informatie met u bespreken. Samen met u plannen we een bezichtiging in om uw situatie te bekijken. Mocht u tussentijds vragen hebben beantwoorden wij ze op elk gewenst moment. Belangrijk; ons advies is vrijblijvend.

Stap 2
Één van onze professionals zal de specifieke situatie opnemen. We vragen u rekening te houden met een aantal zaken. De meterkast, het dak en …. moeten bereikbaar zijn??? Vragen kunnen direct beantwoord worden door 1 van onze professionals.

Stap 3
U ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte van ons. We zullen deze offerte telefonisch met u doornemen om de aanbieding (link naar algemene voorwaarden (duur geldigheid aanbieding, uitsluitsels, garanties, keurmerken, certifcaten etc.) uit te leggen.

Stap 4
In alle rust neemt u de offerte door. Bij akkoord plannen we de installatie samen met u in. We streven naar een installatietijd van 4 weken. Mocht de offerte niet naar wens zijn adviseren wij graag in eventuele andere oplossingen.

Stap 5
Dag van de installatie! Onze installatiespecialisten komen op de gewenste dag bij u langs om ….

Stap 6
Facturatie

PLAN EEN AFSPRAAK

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

Aircoland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.