Daikin airco’s

Het kopen en installeren van een Daikin airco biedt vele voordelen voor uw woning of bedrijfspand. Daikin staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en innovatieve technologieën. Daikin airco’s zorgen voor een aangenaam binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur. Met een Daikin airco kunt u genieten van een koele lucht in de zomer en een warme lucht in de winter. De Daikin airconditioning systemen zijn energiezuinig en bieden een comfortabele en efficiënte oplossing voor uw klimaatbehoeften.

Welke Daikin airco is geschikt voor mij?

Bij het kiezen van de juiste Daikin split airco voor uw situatie is het belangrijk om te kijken naar de verschillende modellen die Aircoland aanbiedt en hun specificaties. Onze experts adviseren u graag over de beste airco voor uw situatie. Wij verkopen alleen split airco’s van Daikin. U kunt kiezen uit een multi split airconditoning systemen, waarbij meerdere binnenunits worden geïnstalleerd. Of u kiest voor een systeem met één binnenunit, ook wel een single split airco genoemd. Hieronder lichten we drie populaire modellen van Daikin toe: de Daikin Emura, de Daikin Stylish en de Daikin Perfera. Elk van deze Daikin binnenunits hebben unieke eigenschappen die geschikt kunnen zijn voor verschillende situaties.

Daikin Emura
Daikin Emura

Daikin Emura

De Daikin Emura is een elegante en stijlvolle airco die perfect past in moderne interieurs. De Daikin Emura staat bekend om zijn strakke lijnen en het compacte ontwerp, waardoor deze Daikin binnenunit eenvoudig in elke ruimte te integreren is. De Daikin Emura bestaat in meerdere stijlvolle kleuren, zodat u altijd een model kunt kiezen dat bij uw interieur past. Naast het mooie design biedt de Daikin Emura ook uitstekende prestaties op het gebied van verwarmen en koelen, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Voordelen van de Daikin Emura

 • Esthetisch ontwerp: De Daikin Emura heeft een opvallend ontwerp, met een gebogen silhouet dat in elk interieur past. Het design is bekroond met prijzen zoals de Red Dot Product Design Award 2022 en de iF Design Award 2022.

 • Energie-efficiëntie: De Daikin Emura biedt uitstekende energieprestaties met seizoensrendementen tot A+++ voor zowel koelen als verwarmen. Dit helpt de energiekosten laag te houden en de milieu-impact te verminderen dankzij het gebruik van het koudemiddel R-32.

 • Comfort en controle: Het systeem zorgt het hele jaar door voor optimaal comfort, met functies zoals de intelligente thermische sensor, 3D-luchtstroom, en het Coanda-effect voor een betere luchtverdeling. De Heat Boost-functie zorgt voor snelle verwarming van de ruimte.

 • Stil en efficiënt: De Daikin Emura werkt fluisterstil, waardoor hij nauwelijks hoorbaar is in de bedrijfsmodus. Dit draagt bij aan een comfortabele en rustige leef- en werkomgeving.

 • Luchtkwaliteit: De Daikin Emura verbetert de binnenluchtkwaliteit met ingebouwde luchtzuiveringsfilters en de Flash Streamer-technologie. Dit systeem zorgt voor een continue toevoer van schone, gezonde lucht.

Daikin Stylish

De Daikin Stylish airco combineert design en functionaliteit op een hoog niveau. Deze airco’s van Daikin zijn verkrijgbaar in vier kleuren en passen daardoor perfect in elke ruimte. De Daikin Stylish airco’s zijn ontworpen om zowel efficiënt als stil te zijn, zodat u nauwelijks merkt dat de airco aanstaat. Dankzij de technologieën die in de Daikin Stylish airco’s zijn geïntegreerd, kunt u rekenen op een aangenaam binnenklimaat en een laag energieverbruik.

Daikin Stylish

Voordelen van de Daikin Stylish

 • Compact en stijlvol ontwerp: Dit model is slechts 189 mm diep en daarmee het dunste systeem in de markt. De afgeronde hoeken en de kleine afmetingen zorgen ervoor dat het systeem onopvallend en ruimtebesparend is.

 • Seizoensrendement tot A+++: De Perfera heeft een zeer hoog seizoensrendement tot A+++ in zowel koel- als verwarmingsmodus, wat betekent dat het systeem zeer energie-efficiënt is.

 • Geavanceerde technologieën voor optimaal comfort: Dankzij slimme sensoren en het Coanda-effect wordt de luchtstroom geoptimaliseerd voor een betere temperatuurverdeling. De thermische sensor past de luchtstromen aan, zonder koude tocht.

 • Fluisterstille werking: De vernieuwde ventilator zorgt voor een hoog rendement met een laag geluidsniveau. Dit betekent dat de Stylish efficiënt werkt zonder geluidsoverlast te veroorzaken.

 • Heat Boost functie: Dankzij de Heat Boost functie kan de woning of het bedrijfspand snel worden opgewarmd tijdens het opstarten van het systeem, wat zorgt voor direct comfort.

Daikin Perfera

De Daikin Perfera is een veelzijdige airco die uitblinkt in zowel koeling als verwarming. De Daikin Perfera is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige en betrouwbare oplossing voor hun klimaatbeheersing. Dit model biedt een uitstekende balans tussen prestaties en energie-efficiëntie, waardoor het een van de beste airco’s op de markt is. Met de Daikin Perfera kunt u genieten van een perfect binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

Voordelen van de Daikin Perfera

 • Seizoensrendement tot A+++: De Perfera heeft een zeer hoog seizoensrendement tot A+++ in zowel koel- als verwarmingsmodus, wat betekent dat het systeem zeer energie-efficiënt is.

 • Heat Boost functie: Dankzij de Heat Boost functie kan de woning snel worden opgewarmd tijdens het opstarten van het systeem, wat zorgt voor direct comfort.

 • Flash Streamer technologie: Deze technologie zorgt voor optimale binnenluchtkwaliteit en krachtige luchtzuivering, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

 • Onecta app: Met de geïntegreerde WLAN-adapter kan de Perfera eenvoudig online worden bediend via de Onecta app vanaf een smartphone of tablet, en zelfs via spraakbediening met Google Assistant en Amazon Alexa, wat voor gebruiksgemak en flexibiliteit zorgt.

 • Fluisterstil: De Perfera werkt met een geluidsdruk van slechts 19 dB(A), wat het systeem vrijwel onhoorbaar maakt en zorgt voor een stille en comfortabele omgeving.

Wat kost een Daikin airco?

De kosten van een airco hangen af van verschillende factoren, zoals het type unit en de complexiteit van de installatie. Bij een Daikin airco installeren, moet u rekening houden met de prijs van de airco zelf en de montagekosten. Het is ook verstandig om te overwegen of u een onderhoudscontract wilt afsluiten om de levensduur van uw airco te verlengen en onverwachte kosten te voorkomen. In onderstaande tabel geven we een indicatie van de kosten van wandmodel airco’s. Hou rekening met een prijsverschil in elke situatie gebaseerd op het type unit, het aantal units en de complexiteit van de installatie van bijvoorbeeld de Daikin buitenunit.

Een Daikin airco kopen bij Aircoland

Bij Aircoland bent u aan het juiste adres voor het kopen en installeren van een Daikin airco. Wij bieden een ruim assortiment aan Daikin airco’s, zodat u altijd een model vindt dat perfect bij uw wensen en situatie past. Onze erkende installateurs zorgen voor een vakkundige installatie, zodat uw airco optimaal functioneert en u kunt genieten van een prettig binnenklimaat.

Onderhoud

Onze service stopt niet bij de installatie. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw Daikin airco en bieden onderhoudscontracten aan om ervoor te zorgen dat uw airco altijd in topconditie blijft. Dit helpt niet alleen om de levensduur van uw airco te verlengen, maar zorgt er ook voor dat uw airco energie blijft besparen en efficiënt blijft werken.

Een Daikin airco kopen bij Aircoland betekent dat u kiest voor kwaliteit, service en een comfortabel binnenklimaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons ruime Daikin assortiment en de mogelijkheden voor airco installatie. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie en wensen.