AIRCO VOOR EEN WINKEL

Een goede airco in de winkel, is voor de serieuze winkelier onmisbaar. Een aangenaam klimaat heeft namelijk wel degelijk invloed op het koopgedrag van de consument. Hoe aangenamer het klimaat, hoe langer de bezoeker in de winkel blijft en dus hoe groter de kans dat het bezoek resulteert in omzet. Niet alleen de buitentemperatuur heeft invloed op het binnenklimaat, maar ook het (groot) aantal bezoekers. Als specialist helpen wij u dan ook graag bij uw zoektocht naar het beste airco systeem voor uw winkel. Met minimaal energieverbruik heeft u volledig de controle heeft over het binnenklimaat!

Met een energiezuinig airco systeem, kunt u als winkelier bovendien aanspraak maken op een subsidie van de overheid. Zonde om dat te laten liggen!

AIRCONDITIONING IN COMBINATIE MET EEN LUCHTGORDIJN

Heeft u een winkel waarbij de deur meestal openstaat (of vaak opengaat) of is het uw wens om dit meer te gaan doen? Dan adviseren wij om niet alleen een airco te laten installeren in uw winkel, maar om ook meteen een luchtgordijn te plaatsen bij de deur. Met dit energiebesparend systeem wordt een stroom van warme of koele lucht van bovenaf voor de deuropening geblazen. Zo’n luchtgordijn houdt in de zomer de warme lucht buiten en in de wintermaanden juist de koude lucht. Hierdoor hoeft de airconditioning in uw winkel minder hard te werken om het juiste klimaat te behouden. Bovendien wordt het door veel bezoekers als prettig ervaren om bij binnenkomst even een deken van koelte of warmte (afhankelijk van de buitentemperatuur) over zich heen te voelen.

DE VOORDELEN VAN EEN AIRCO IN UW WINKEL

Een goed airco systeem voor uw winkel heeft een groot aantal voordelen. Wij zetten er graag een aantal voor u op een rij:

Met een airco heeft u in uw winkel altijd het ideale binnenklimaat, wat het koopgedrag ten goede komt. Voor het meeste comfort moet in de zomermaanden het verschil ook niet té groot zijn in vergelijking met de buitentemperatuur. Voor optimaal resultaat adviseren wij u uiteraard over de te hanteren instellingen.

U heeft met een airco in uw winkel niet alleen controle over de temperatuur, maar ook over de luchtvochtigheid. Zo kunt u bijvoorbeeld ‘droge lucht’ voorkomen bij het verwarmen van de ruimte. Dit komt niet alleen het comfort van de klant ten goede, maar ook van de producten die in de winkel staan. (Denk bijvoorbeeld aan leer-producten of aan houten instrumenten.)

Aanvullend hierop is een airco systeem ook ideaal om uw winkel voordelig te verwarmen tijdens de koudere maanden. Een airco gebruiken voor verwarming is namelijk goedkoper in gebruik dan een regulier Cv-systeem dat op gas werkt.

Een goed airco systeem heeft ook een ingebouwd filtersysteem om de lucht te filteren. Onaangename geuren van bijvoorbeeld zweet, worden zo eenvoudig verwijderd. Dit geldt ook van andere vormen van vervuiling van de lucht zoals stofdeeltjes, (beschadigende) schimmels, maar ook pollen. Wij bieden bijvoorbeeld Mitsubishi airco’s aan met uitstekende filtertechnieken.

Met een energiezuinige airco in uw winkel, kunt u bovendien aanspraak maken op de Energie Investeringsaftrek (EIA) voor bedrijven. U kunt een subsidie krijgen die oploopt tot 14% van de aankoopprijs. Naast de reguliere afschrijvingen kunt u bovendien 58% (2016) van de aankoopprijs direct van uw winst aftrekken. (Lees meer over de voorwaarden)

MEER INFORMATIE OVER AIRCONDITIONING IN UW WINKEL?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een airco systeem (met of zonder luchtgordijn) in uw winkel? Neem dan gerust contact met ons op! Ook het aanvragen van een vrijblijvende offerte gaat eenvoudig via onze website. Klik op de knop ‘Offerte aanvragen’, laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk op maat bedienen.

TOEPASSINGEN AIRCONDITIONING

Aircoland heeft ruime ervaring met het plaatsen van airconditioning in alle situaties. Denk aan de volgende toepassingen.

Airco laten plaatsen

SINGLE SPLIT AIRCO

Een single split unit airconditioning systeem is geschikt voor het koelen of verwarmen van één ruimte.

MULTI-SPLIT AIRCO

Als u meer ruimtes wilt koelen of verwarmen dan kunt u kiezen voor een multi-split airconditioningsysteem.

VRF SYSTEEM

Indien meer dan vijf ruimten gekoeld en verwarmd moeten worden is een VRF-systeem nodig.

WATERGEKOELD

Deze ‘alles-in-een-systemen’ kunnen verwarmen en tegelijkertijd voorzien in huishoudelijk warm tapwater.

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

Aircoland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.