Watergekoelde airconditioning

Deze ‘alles-in-een-systemen’ zijn ontwikkeld als centraal verwarmingssysteem dat tegelijkertijd voorziet in huishoudelijk warm tapwater en als extra voordeel airconditioning (koeling) kan bieden in de warme seizoenen.

Watergekoelde airconditioning

Een Estía systeem draagt bij aan het verminderen van CO2 uitstoot door als energiebron niet gas maar buitenlucht te gebruiken. De Estía Powerful is zelfs zo krachtig dat een traditionele CV-ketel en dus gasaansluiting helemaal niet meer nodig is. Daarnaast levert dit ook nog eens een fikse besparing op de stookkosten op; buitenlucht is immers gratis!

Alle systemen zijn standaard zeer compleet. Temperatuur kan geregeld worden op ruimteniveau maar ook op waterniveau. De uitgebreide wandbediening is gebruiksvriendelijk. De installatie van het gehele systeem is relatief eenvoudig en de mogelijkheden zijn gevarieerd. Elk systeem kan geheel naar wens en situatie ingericht worden. Beide systemen beschikken over een standaard legionella bewakingssysteem.

Estía kan worden toegepast in nieuwbouw maar ook in bestaande situaties is het systeem goed te combineren met al aanwezige verwarmingssystemen. De Estía regeling zorgt voor een optimale verdeling van de verwarmingsbronnen, zo wordt het gehele systeem efficiënter in energieverbruik en kan er op de stookkosten bespaard worden!

Meer informatie kunt u vinden op de pagina Warmtepompen.

Meer info of een offerte?

Geïnteresseerd in een watergekoeld systeem van Aircoland.com? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijken we samen naar een oplossing voor uw wensen.

SINGLE SPLIT AIRCO

Een single split unit airconditioning systeem is geschikt voor het koelen of verwarmen van één ruimte.

MULTI-SPLIT AIRCO

Als u meer ruimtes wilt koelen of verwarmen dan kunt u kiezen voor een multi-split airconditioningsysteem.

VRF SYSTEEM

Indien meer dan vijf ruimten gekoeld en verwarmd moeten worden is een VRF-systeem nodig.

WATERGEKOELD

Deze ‘alles-in-een-systemen’ kunnen verwarmen en tegelijkertijd voorzien in huishoudelijk warm tapwater.

TOEPASSINGEN AIRCONDITIONING

Aircoland heeft ruime ervaring met het plaatsen van airconditioning in alle situaties. Denk aan de volgende toepassingen.

Airco laten plaatsen

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

Aircoland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.