Single split airco

Een single split airconditioningsysteem is geschikt voor het conditioneren van één ruimte. De single split unit airco bestaat uit één binnendeel en één buitendeel en is geschikt om het klimaat in één binnenruimte te beheersen.

Wat is een single split systeem?

In de ruimte hangt een binnendeel, bijvoorbeeld een wandmodel, cassettemodel, kanaalmodel of vloermodel, die door middel van koelleidingen wordt verbonden met het buitendeel die op het dak, aan de buitenmuur of op de grond wordt geplaatst. Samen met de bediening vormen binnen- en buitendeel het airconditioningsysteem.

Extra capaciteit

Indien de luchtverdeling en/of capaciteit van één binnendeel niet toereikend is voor de ruimte kan gekozen worden voor een twin-, triple- of doublesplit uitvoering. In dat geval worden respectievelijk twee, drie of vier dezelfde binnendelen aangesloten op één buitendeel én bediening.

De bediening van een single split airco kan geschieden via een vaste bediening of een draadloze infrarood afstandsbediening.

Single split systeem modellen

Er zijn een aantal modellen voor een single split systeem:

  • Wandmodel
  • Consolemodel
  • Plafondmodel
  • Cassettemodel
  • Kanaalmodel
  • Satellietmodel

Meer informatie of een offerte?

Geïnteresseerd in een single-split systeem van Aircoland.com? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijken we samen naar een oplossing voor uw wensen.

SINGLE SPLIT AIRCO

Een single split unit airconditioning systeem is geschikt voor het koelen of verwarmen van één ruimte.

MULTI-SPLIT AIRCO

Als u meer ruimtes wilt koelen of verwarmen dan kunt u kiezen voor een multi-split airconditioningsysteem.

VRF SYSTEEM

Indien meer dan vijf ruimten gekoeld en verwarmd moeten worden is een VRF-systeem nodig.

WATERGEKOELD

Deze ‘alles-in-een-systemen’ kunnen verwarmen en tegelijkertijd voorzien in huishoudelijk warm tapwater.

TOEPASSINGEN AIRCONDITIONING

Aircoland heeft ruime ervaring met het plaatsen van airconditioning in alle situaties. Denk aan de volgende toepassingen.

Airco laten plaatsen

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

Aircoland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.