KLIMAATBEHEERSING VOOR DE HORECA

Als horecabedrijf wilt u niet alleen maximaal comfort voor uw klanten, maar u bent daarnaast ook verplicht zich te houden aan de inrichtingseisen die zijn vastgelegd in de horecawet. Zo moet de luchtverversingsfrequentie bijvoorbeeld minimaal 5,7 keer per uur zijn en dient het systeem direct in verbinding te staan met de buitenlucht. Met een airco en luchtbehandelingssysteem van Aircoland, weet u zeker dat u minimaal aan alle eisen van de horecawet voldoet en dat uw gasten in het ideale klimaat zullen genieten van een smakelijke maaltijd en/of heerlijk drankje.

Aircoland is specialist in airco’s en (ingebouwde) luchtbehandelingssystemen voor de horeca. Wij zijn hierdoor op de hoogte van alle wettelijke eisen en verzorgen de installatie en het onderhoud van complete airco systemen door heel Nederland.

AIRCO ONDERHOUD VOOR DE HORECA

Niet alleen installeren wij volledige airco en luchtbehandelingssystemen in de horeca, ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud en de eventuele reparaties. Ook wanneer het systeem niet door Aircoland is geïnstalleerd, kunt u gebruikmaken van deze diensten. Voor het airco onderhoud, hanteren wij in de horeca onderhoudscontracten. Hiermee bent u verzekerd van regelmatige controles en onderhoudswerkzaamheden, die de levensduur van uw systeem aanzienlijk verlengen. Bovendien bent u met preventief onderhoud uiteindelijk goedkoper uit en heeft u minder snel last van storingen, die in een horecagelegenheid uiteraard altijd ongelegen komen.

MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Hopelijk heeft u de belangrijkste informatie op deze pagina of op andere delen van onze website kunnen vinden. Heeft u toch nog vragen over de mogelijkheden van een airco en luchtbehandelingssysteem voor de horeca? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook voor een kostenindicatie kunt u eenvoudig via de site een offerte aanvragen. Dus aarzel niet, wij helpen u graag!

TOEPASSINGEN AIRCONDITIONING

Aircoland heeft ruime ervaring met het plaatsen van airconditioning in alle situaties. Denk aan de volgende toepassingen.

Airco laten plaatsen

SINGLE SPLIT AIRCO

Een single split unit airconditioning systeem is geschikt voor het koelen of verwarmen van één ruimte.

MULTI-SPLIT AIRCO

Als u meer ruimtes wilt koelen of verwarmen dan kunt u kiezen voor een multi-split airconditioningsysteem.

VRF SYSTEEM

Indien meer dan vijf ruimten gekoeld en verwarmd moeten worden is een VRF-systeem nodig.

WATERGEKOELD

Deze ‘alles-in-een-systemen’ kunnen verwarmen en tegelijkertijd voorzien in huishoudelijk warm tapwater.

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

Aircoland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.