AIRCONDITIONING

Airconditioning is inmiddels bijna ondenkbaar in elk huishouden of bedrijfspand. Vanwege onze samenwerkingen met de beste partners in de sector kan Aircoland precies het klimaat verzorgen wat iedereen zou moeten ervaren. Naast koelen bieden wij ook airconditioning units aan die verwarmen, ventileren, ontvochtigen en nog veel meer functionaliteiten bieden.

Het aanbod in airco units loopt behoorlijk uiteen. Van single split systemen en multi-split systemen in een woning tot VRF systemen in bedrijfspanden: Aircoland weet er raad mee.

Wij werken uitsluitend met beste airconditioning merken in de markt, zoals Toshiba en Hisense. Onze relatie met de klant stopt niet na de koop en installatie. Met onze storingsdiensten en onderhoudscontracten houden wij uw systemen in optimale conditie.

TOEPASSINGEN AIRCONDITIONING

Aircoland heeft ruime ervaring met het plaatsen van airconditioning in alle situaties. Denk aan de volgende toepassingen.

Airco laten plaatsen

SINGLE SPLIT AIRCO

Een single split unit airconditioning systeem is geschikt voor het koelen of verwarmen van één ruimte.

MULTI-SPLIT AIRCO

Als u meer ruimtes wilt koelen of verwarmen dan kunt u kiezen voor een multi-split airconditioningsysteem.

VRF SYSTEEM

Indien meer dan vijf ruimten gekoeld en verwarmd moeten worden is een VRF-systeem nodig.

WATERGEKOELD

Deze ‘alles-in-een-systemen’ kunnen verwarmen en tegelijkertijd voorzien in huishoudelijk warm tapwater.

OPLOSSINGEN VAN AIRCOLAND

Aircoland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.